POLA IFC全新旗艦店 2019 AW

POLA 90週年係IFC開左全新旗艦店


IFC 旗艦店入面,有齊 POLA hero product ,包括護膚品同化妝品,最新的cosmetic product,好似 B.A. COLORS AW19 系列都已經進店,大家可以慢慢試清楚心屬的色調先決定。

B.A COLORS 絢麗多彩眼影  B.A COLORS EYEPOWDER 

今年新進出的2款,連同以往的5款組合,而家一共有 7種組合。

眼影的 2款新色組合,分別以桃木、琥珀棕、淺金銅及玉石綠為復古色調的主題,值得留意,復古色係今年彩妝的主流~

B.A. COLORS 將護膚成份:配方蘊含角鯊烷、酪梨油、荷荷巴籽油、透明質酸、磷脂質 、維他命E 及羽衣草葉精華加入化妝品,使化妝同時保護肌膚,亦可以令妝容更貼面~

B.A. COLORS 眼影高顯色亦係產品特點,即使未有使用打底霜,顏色亦非常鮮明。

B.A COLORS 絢麗多彩水潤唇彩 B.A COLORS LIPGLOSS

唇彩亦加入了 B.A系列的珍貴美肌成份,有效滋潤雙唇,營造更豐滿的妝感,秋冬使用亦保持潤澤。

 2款新色唇彩,我比較喜歡深紅 CB “巧克力棕"強烈的秋冬感覺,PL 則適合返工時使用~

試妝當日,我上下唇分別使用 CB 及 PL,從相片可以分辨出來嗎?

同日,其實我都試左好靚嘅酒紅色 Eye mascara BR~ 係另一款令我愛不釋手的產品~

深紅色唇彩,加埋酒紅色 Eye mascara,直頭感覺到 皮褸 ROCK 的味道~

B.A COLORS 絢麗多彩睫毛膏  B.A COLORS EYE MASCARA

POLA 中環 ifc 旗艦店地址:Shop 1091A, Podium Level 1, ifc mall

……………………………………………………………………….

* 歡迎到各 POLA 專櫃體驗及查詢 (Tel: 2368-0019 I Whatsapp: 9165-0692)

想睇我的試妝文?

好快會為大家送上~

************

#parissydney搗蛋之日常 
#twinklec

************

************

bareMinerals。礦物鎖水粉底筆 SPF25


******************* Twinkle C *********************

公關聯絡︰ leesiuj@gmail.com

讀者提問︰bloggertwinklec@gmail.com

 | Facebook |

Youtube |

Instagram |

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s