[HAIR] 我都set左 Boho feel hair – ghd X CHIC PRIVATE i SALON

[HAIR]
我都 set左 Boho feel hair
ghd X CHIC PRIVATE i SALON
早幾日我去左 set個Boho feel hair,同髮型師一見面,就決定set 返曲髮,因為大家都一致認同wavy 係襯我多!!!
其實今次係 ghd X CHIC PRIVATE i SALON 的 event,由即日起到 31/8,凡係美麗華 CHIC PRIVATE i SALON 惠顧任何美髮服務,即可於 1/F 的ghd 造型區內免費幫你變身一試 “音樂節搖滾髮型"。
每年 summer 都係音樂節浪潮,先係 #Coachella,然後係英國 Glastonbury,日本富士搖滾音樂祭,緊隨的就係香港 Clockenflap。
為了配合音樂浪潮,ghd X CHIC PRIVATE i SALON 於美麗華店內特別設立 ghd 造型區,為客人提供免費音樂節造型服務。
ghd 品牌大使 Zoe Irwin 曾為時尚界 IT Girl Millie Mackintosh 設計出特色 Coachella 髮型,由即日起,大家都有機會嘗試以下髮型,一齊感受夏日音樂節的熱浪。
特色 Coachella 髮型︰
1. Natural Boho 波希米亞風髮型
2. Double Braid 雙重法式辮子
3. Pom Pom Braids 小毛球鬢辮
即使我的頭髮長度只到肩,只需使用 #ghd 的工具加以少少的技巧,亦可塑造出曲髮熱情的感覺。
 
ghd = good hair day
 
CHIC PRIVATE i SALON
MIRA MALL 2/F 230-231
Tel: 2301 2899
[? OTHER ?]
.

 有自己個名嘅口水肩 SAWADEE SODA

‧  bossini X Finding Dory 夏日齊齊化身 “海底奇兵"
[Youtube ?]
******************* Twinkle C *********************
She.com Guest Writer
** 我的收件地址於2015年5月份更新了,請與我聯絡 **
She.com | FnB | Elle | Weibo |
公關聯絡︰ leesiuj@gmail.com
 
Facebook |
Youtube |
Instagram |
About Me |

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s