[Life] 喂喂,返左黎喇~ 全新口味有氣利賓納

[Life]
喂喂,返左黎喇!
全新口味『有氣利賓納』
大家飲過有氣利賓納未呀? 唔好扮細個喎,我記得係我小學年代,已經愛上玻璃樽裝嘅『有氣利賓納』︰
當年,我讀小學下午校,老豆有時會車我返學,每次只要我跳上架車到,就會見到有枝冰凍『有氣利賓納』等緊我,熱死辣辣嘅中午,飲完枝冰凍『有氣利賓納』就會乖乖返學喇~
講完我跟有氣利賓納的故事,返入正題,今個夏天,全新口味『有氣利賓納』已經返左黎,而且全新口味更清新,更適合香港人新口味~
黃翠如已經成為了利賓納代言人,馬上跟大家開心SHARE 全新口味有氣利賓納的喜悅!
全新口味有氣利賓納,完全無添加,無人造色素、無人造調味、無人造甜味!
當中蘊含5%果汁,並提供 100%人體每日必需的維他命C~
我一收到全新口味有氣利賓納,我都馬上進行試飲,想知道我嘅試飲感覺?
其實我試飲完,都覺得佢冇以前咁甜,比以前更清爽,雪凍黎飲更清涼,而且全新罐裝感覺仲方便!
雖然而家新口味有氣利賓納無以前咁多『氣』,但感覺都係好爽,我依然會同大家推介『全新口味有氣利賓納』!
今個父親節,我決定買罐有氣利賓納放係架車俾老豆,今次由我揸車,同佢遊車河,物輕情意重。
全新有氣利賓納 HK$8 / 325ml
   於香港及澳門各大超巿、便利店及士多辦館有售
#GiveSurpriseToYou #有氣利賓納


[? OTHER ?]

.


 

 $68有自己個名嘅口水肩 SAWADEE SODA

‧  – LANCOME Juicy Shaker (GIVEAWAY)
[Youtube ?]
******************* Twinkle C *********************
She.com Guest Writer
** 我的收件地址於2015年5月份更新了,請與我聯絡 **
She.com | FnB | Elle | Weibo |
公關聯絡︰ leesiuj@gmail.com


 

 

Facebook |

 

Youtube |

 

Instagram |

 

About Me |

 

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s