[SKIN] VICHY & ettusais 的卸妝東東 (video)

[SKIN] VICHY & ettusais 的卸妝東東

Link: http://youtu.be/u8xlO7be0iM

呢枝 vichy 係我係法國買,只係$100hkd,非常抵,但買個時話係可以卸妝,但原來唔得架,反而ettusais就落得唔錯,好易乳化同乾淨,但每次要用3pump份量~

.
ettusais 輕柔卸妝油 ($160/130ml) 由PR提供Vichy 3 in 1 thermale cleansing milk ($100/300ml) 購自法國

.

.
*
今次法國之行,買左都唔少野,好多野會安排出片,希望大家可以多多支持啦!*.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s