[WINE] Somersby 給『梨』新口味 – Pear Cider


[WINE] Somersby
給『梨』新口味 – Pear Cider
喜歡與三五知己把酒談歡的朋友,必定對『SOMERSBY』有所認識,而我身邊的女士,更加係對SOMERSBY 愛不釋手!
來自瑞典嘅 SOMERSBY 係上年年初正式到左香港,當時將APPLE CIDER 帶到香港,當中的清甜香果味,已經迷得女生一陣陣 ~ 當中4.5%嘅酒精,更加係佢地鍾愛嘅原因!
今年冬天,『SOMERSBY』一於給『梨』新口味,為大家帶來另一新朋友『PEAR CIDER』!
Somersby Cider 把全新 Pear Cider 有氣啤梨酒由瑞典帶到香港, 其自然啤梨果香和清爽的口感能為您於聖誕及新年佳節 Refreshe 一下!
細心嘅PR,還把新的 PEAR CIDER 跟真的 PEAR 一起送上,望著綠綠清新的 PEAR CIDER,恨不得一口氣飲哂佢。
Somersby Cider 從廣闊果園的啤梨樹上,採用了最新鮮的啤梨,壓榨成汁,再利用天然香甜的啤梨汁,發酵成 Pear Cider有氣啤梨酒。
整個釀製過程能夠將新鮮啤梨原來的香爽鮮甜味,完完全全咁保留 ,細心品嚐下, cider 味道由清入甜,更有啤梨皮嘅青香, 極具層次感!
Somersby – Pear Cider,剛好為我的聖誕 PARTY 加添清新味道,我將新的SOMERSBY PEAR 收藏於聖誕樹入面,朋友仔見到新味道極度興奮!
女士總會為 『新』成員而料尖叫!
SOMERSBY PEAR 帶俾我同朋友好多歡笑~
Somersby 無任何添加人工色素,淡涼的青綠色,望見已經感到當中的 REFRESH ! 而且成份天然,味道完全跟新鮮啤梨一樣,完全無一般啤酒的苦澀味,清新順喉,熱辣辣嘅慶祝 PARTY 中的清泉*****!
SOMERSBY 真係要跟好朋友分享,PARTY 中配襯了煙三文魚,火雞等,啤梨的味道更加特出,PARTY 當晚,我就將最新嘅 SOMERSBY PEAR CIDER 同我的好朋友分享,大家都超級興奮,無論係 APPLE 定係PEAR,都一樣咁受歡迎!
早排,香港更氣經常落雨,雨後,終於見到了藍天,藍天同太陽影照下,我都忍唔住,要開枝SOMERSBY 開心下,當中的氣泡,配合陽光,二合為一,淡淡梨香,我以為自己去左旅行,唔係香港!
.
之前嘅 APPLE CIDER已經成為我地 PARTY, 船河指定啤酒,而家仲多左 PEAR CIDER,我們一定會MARK 實SOMERSBY 呢款真材實料的清新香有氣果酒!!
你係咪都想快D試下呢款 SOMERSBY – PEAR CIDER,同班friend 一齊『chill』?
而家起,各大7-11,CIRCLE K 同VANGO 便利店都有得買喇!
建議零售價$18 /330ml
SOMERSBY facebook
[‧其他文章‧]
 
[‧Youtube‧]
*******************    Twinkle C  ********************* 
Facebook Page   |    Blogspot   |   WordPress  |   The Ztyle   |  BECE   | 
 She.com  |  FnB  |  Elle   |  Weibo    |  Pixnet  |   Fan Piece

New*  SNAP MAGAZINE
E-mail: leesiuj@gmail.com     |  About Me

Thank you for visiting, Twinkle C x Siu J.   The Full Time Beauty Blogger.
以上產品及資料, 部份由商家提供, 使用心得為個人意見的分享, 最終效果因人而異。







發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s