[Skin] Party後上妝前的10分鐘急救! Soin Deau Soothing Mask

[Skin] Party後上妝前的10分鐘急救! Soin Deau Soothing Mask

.
仲有唔夠10日,就係全球女士嘅大日子 – 聖誕節喇!大家的肌膚做好準備未?不過其實近聖誕,早係上星期開始,我已經每星期都有不同類型的慶祝活動,今個星期開始,更加會一星期有幾晚活動… … 皮膚開始出現派對前後的壓力狀況!

我跟大家介紹的,是這枝『水之道活泉保濕膜 』!
.
水之道活泉保濕膜,是來自法國, 當中蘊含78%活泉水,維他命A、E及保濕因子,我最喜愛是於化妝前,來一個10分鐘的急救!

.

為了不浪費時間,我一般會同時進行眼膜及面膜,令肌膚全面得到滋潤!以下的眼膜,我使用了其他牌子的超保濕眼膜,有興趣的朋友可以pm我!

話明係Party前的10分鐘急救,使用方法當然係非常簡單。大家只需要取出一個 5蚊銀嘅份量,然後平均地塗抹係面上,當然大家唔可以漏左耳背同頸位啦!

之後嘅10分鐘時間,大家就可以去挑選自己嘅衫,然後換埋衫,就夠鐘洗面喇!

.

10分鐘後,大家就可以用手按摩一下,等面上嘅 Soin Deau Soothing Mask 就會更加吸收,然後就可以過水清洗喇!

只係10分鐘時間,面上的肌膚即使回復光澤,之前一晚派對換來的倦容,一掃而清,而且之後再化妝,妝容可以保持一天貼服,面上都不會泛油光了!

.

派對之後,面上最常出現的問題,就係暗啞同缺水,只要用上『水之道活泉保濕膜』,可以擊退令肌膚老化的氧化物質,即時趕走黃氣及暗啞膚色。要重拾細胞活力,回復美白透澈感,10分鐘已經可以做到了!

Soin Deau 的皇牌產品,除了Soothing Mask外,還有活泉保濕露及活泉噴霧! 當中的活泉保濕露仲可以用導入機導入~

法國水之道產品中的主要成分是對修護肌膚極為有效的Bagnoles de l’Orne 貝儂活泉水,其天然弱酸性及多種低含量礦物組合的特質,配合無添加配方,不含酒精、人造色素及人造香料,令法國水之道的產品成為缺水及脆弱敏感肌膚的最佳護膚品。
法國水之道所有產品均於法國諾曼第國家自然保護公園區生產,符合法國國家嚴格生產水平,達致生產醫藥品的「高質量產品標準」(GMP Standard)。
.

如果大家想購買,就要到 SaSa 了!

.

[‧其他文章‧]

 

 

 

 
[‧Youtube‧]
*******************    Twinkle C  ********************* 
Facebook Page   |    Blogspot   |   WordPress  |   The Ztyle   |  BECE   | 
 She.com  |  FnB  |  Elle   |  Weibo    |  Pixnet  |   Fan Piece
New*  SNAP MAGAZINE
E-mail: leesiuj@gmail.com     |  About Me
Thank you for visiting, Twinkle C x Siu J.   The Full Time Beauty Blogger.
以上產品及資料, 部份由商家提供, 使用心得為個人意見的分享, 最終效果因人而異。

 

 

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s