[SKIN] LANEIGE 首支 Collagen Drink 三肽膠原蛋白美肌飲

[SKIN] LANEIGE Collagen Drink

幫我保持肌膚年輕狀態

當一個女人去到一個年齡, 就要為自己做D野… …
最好係可以做左之後就可以令皮膚去黃, 緊緻~!!我呢排就試左新野~

就係 LANEIGE 嘅 Collagen Drink 三肽膠原蛋白美肌飲,
估唔到佢為我帶來左意想不到既美肌效果~~我而家每天除了一杯咖啡外,就少不了一支 LANEIGE Collagen Drink !

LANEIGE Collagen Drink 當中的5大成份,就真係幫到我!
首先佢既三肽膠原蛋白 係從魚類Tilapia 煉製出分子量極細的 Tri-Peptide三肽膠原蛋白,原來係可以令肌膚變得更緊緻,而且佢有紅石榴以及意國紅橙既成份,幫到我保濕功效同去黃美白!
加上佢既蛋白質水解, 可以幫到我地呢D 年齡層既女仔 ~
支撐住我地D膠原蛋白, 預防皮膚下垂架~!!!
雖然我飲用左只係短短的時間,但係我已經覺得自己面色真係改善左,以前可能會比較帶黃氣,但飲完 LANEIGE  Collagen Drink  之後,可能就係因為好訓左,所以第二朝起身都會精神 D,面色都變得粉紅。
即使工作完一整天,明明已經好疲倦,但朋友仔都話我個樣冇咩倦氣,仲係眼仔碌碌~ 可能因為當中的 Red Orange 紅橙有豐富維他命C,可以令我全日都保持精神狀態。
LANEIGE Collagen Drink 味道自然,由天然 石榴及紅橙的酸甜味帶出,
感覺像果汁一樣容易入口。而且佢既無糖份、無人造色素、無添防腐劑,
採用由植物纖 維提煉的 Xylitol 天然代糖,
每支只有25 kcal,
所以 LANEIGE Collagen Drink 都成為了我辨公室中必備的飲料!
當皮膚質素漸漸改善,我都開始將化妝減淡,
清清的薄粉加上一條簡單的眼線,已經可以充滿自信咁出街!
韓風除了化妝及衣著外,美肌飲品亦已經正式登陸香港,
趕上潮流的妳,怎能錯過最新的 LANEIGE  Collagen Drink 三肽膠原蛋白美肌飲!
$330/ 30ml x 10pc
LANEIGE Collagen Drink
2013 年 9月 26 日 LANEIGE 全線上市
話埋俾大家知~  如果你都想試下~
大家只要由9月26至10月31日, click 入去 LANEIGEFACEBOOK PAGE 玩遊戲~
就有機會得到30支三肽膠原蛋白美肌飲~
‧其他文章‧
 
‧Youtube‧
.
     **********************    Twinkle C  information   ************************
     Blogspot   |   Yahoo! Blog   |   The ztyle     |   Beauty Life   | 
     She. com   |   Beauty exchange
 
    E-mail:leesiuj@gmail.com
     Thank you for visiting, Twinkle C x Siu J. Full Time Beauty Blogger.
以上產品及資料, 部份由商家提供, 使用心得為個人意見的分享, 最終效果因人而異。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s