[Outfit] 熱辣辣 不浮誇的韓風穿搭 H&M X Forever 21 (加試穿效果)

[Outfit] 熱辣辣 不浮誇的韓風穿搭 H&M X Forever 21

.
.
夏天, 最愛就係 MIX & MATCH, 咩都可以放身上穿~
.
.
充滿玩味感, 同時唔需要好多嘅金錢~
.
.

.
.
好, 等我報下價先:
.
.H&M Items:

1. 紅色直條連身裙 $59, 超減價, $59!!
(穿上後超瘦, 短短的, 流露不經意性感)
.

2. 黃色 OVERSIZE 大翼背心 with big tag, $99 ~
(Twinkle pat pat 有肉, 一著貼身衫就好女人, 想中和一下女人味, 加一件 TEE TOP, 即時型哂)

.
.
.
Forever 21 Items:

1. 粉綠糖果太陽眼鏡 $50
(當然只係穿搭用啦, 擋陽光一定要用返防 UV 太陽眼鏡)
.
2. 粉綠小心心戒指 $15, 特價品呀~
(襯咩都咁可愛了)
.
3. 黑色 PU 涼鞋 $259
(最貴的項物, 不過大愛了, 全身都已經好彩時, 鞋就應該要用平實黑色,
令TOTAL LOOK 隱固了)
.
全身不過 $500 ~ ~ 但可以有極之涼快新鮮感 ~ ~好讚!

.
.


** 應要求, 今日特別著上了整套出街 ~ ~ **

** 今日試做facial, 冇得化妝, 簡單搽左lip stick, 好似有眼鏡搭夠~~*
.
.

 TWINKLE C




**************************** Twinkle C information ****************************

     Blogspot   |   Yahoo! Blog   |   The ztyle     |   Beauty Life   |

     She. com   |   Beauty exchange

     E-mail: leesiuj@gmail.com

    Thank you for visiting, Twinkle C x Siu J. Full Time Beauty Blogger.

 
 

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s