Dr Martens!! 20個孔入手

Dr Martens!!
新到軟皮20個孔入手!

自細已經係 Dr Martens 迷, 由返學鞋個條黃線開始, 註定戀上他。

Dr.Martens 經歷左60年代的 Mod, 70年代的 Rocker, 80年代的 Punk, 90年代的 Grunge & Techno, 50年來 Dr.Martens 依然保持故我風格, 基本上都冇重大改變。
由2011年開始, Dr.Martens作出左總大嘗試, 外界有支持, 亦有反對。

我個人偏向事實嘅 OUT PUT, 靚咪好, 唔靚咪唔好。
2011年佢推出左幼跟, 充滿女人味, 我上年第1次間走去買, 到左2012年, 佢一推就推左一系列HEELS, 有橡膠粗跟, 有木底幼跟, 甚至有船爭, 而我, 就先買左對英國版14孔硬牛皮, 再剛買左呢對軟皮20孔。
20孔唔係第1次出, 但用呢款皮就係第1次喇, 軟皮有幾好, 唔洗我講啦, 對腳唔洗受罪囉, 著對薄襪已經搞掂啦, 而且佢係鬆身款, 包褲都仲可以呢。
遲D我再同大家慢慢介紹佢今年其他款式啦!

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s