[唔hard sell 真心分享] 試做水明月岩盤浴, 效果好唔好? 同平時按摩有甚麼不同?

我身體一直有輕微水腫問題,經常去按摩幫助減輕水腫,朋友介紹下接觸到水明月,今次我就試做水明月的岩盤浴, 試試去水腫好唔好,和平時按摩邊個效果好d,同埋有冇hard sell

水明月這張近萬顆粉晶岩盤床,100%全天然嚴選珍罕粉晶,有效活化體內微循環,刺激身體皮脂腺排汗,達到去水腫。

試做療程前,水明月的顧問會先向我了解身體狀況,再建議合適療程,不會hard sell。

我躺在近萬顆粉晶鋪滿浴床上,水明月均採用獨特礦石岩盤及近萬顆天然粉晶,剛躺下會感覺有點不習慣,但好快就適應了。

水明月獨家引進珍罕粉晶加熱後釋送高效負離子,特別適合長期缺乏運動人士,或者身體有痛症的朋友試做,例如我。

很快地,我完全放鬆後,好想睡,好想睡,我想好好地睡,唔再諗任何事, 整個人完全放鬆。

非正式資料,粉晶浴還可以增添人緣異性緣等魅力,當中原因是粉晶的正能量,可以令人輕鬆擁有健康愉快的氣息,連皮膚都會改善。 

你信嗎?

水明月中,治療房以和式浪漫櫻花房設計,30分鐘岩盤浴有令我置身異地的感覺。

完成試做療程後,我覺得整個人唔再緊張,好放鬆好舒服, 雙腳的痛症都消失了,當晚回家,我比平時快入睡,如果可以,我會希望下一次的岩盤浴可以長一點,暖暖的感覺,好舒服好唔想離開那張床呢。

水明月 Full Moon (https://www.facebook.com/fullmoonhealthspa)

銅鑼灣告士打道280號世貿中心36樓3604室
Collaboration please DM @siu_j_twinkle_c.Twinkle C
Twinkle C x Siu J – We sit on the Polewww.instagram.com/siu_j_twinkle_cwww.youtube.com/siujslifewww.twinklec.com

#twinklec #自由寫作人twinklec #TWINKLE媽媽視角看親子
身兼 #疲倦媽媽

http://www.sawadeesoda.com

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s