[80後的孕媽媽HUGGIES® Platinum 超強納米透氣 – 好動 Paris 無有怕

[80後的孕媽媽]
HUGGIES® Platinum
超強納米透氣 好動 Paris 無有怕

 

唔知係咪胎教,Paris 係肚入面時,我日日去玩無時停,而家 Paris 20個月,都係無時停,每朝一起身就要拉我落床陪佢玩,岩岩幫佢轉左 HUGGIES®
Platinum
尿片,佢係屋企好熱心咁幫手搬黎搬去,搬完左,又搬去右,經常一身汗,因為佢咁好動,所以尿片的彈性同透氣度一向係我最關注的。

 

 

因為paris都好動容易大汗,所以都好怕pat
pat
會焗。而
HUGGIES既新白金片就聲稱片片上面有成千萬個既納米級透氣孔可以幫助預防尿疹~好似好勁咁!所以就幫佢轉左用佢喇!
高彈性腰圍是我喜歡的要點,因為好動的 Paris 無時停,高彈性可以增加舒適度。
 
片片內有防漏背小袋,可以防止漏尿,亦可以更『安全』地承載便便,令D便便唔會咁易貼住 pat pat~
 

 

只係換片,換衫,Paris 已經可以上床跳下跳下,有時同佢換衫,仲要好似捉雞仔咁,係張床都捉逐,少 d 精力都應付唔到,搵 Paris 做呢個實體測試的確好有效果 ~~~

 

 

 

HUGGIES白金版仲有 3級鬆緊度可以調節,媽媽可以按 BB 大脾圍調節,每個 BB 的體形都會有所不同,進食前後的肚仔都已經差幾吋,鬆緊度的調節大家不要忽視。

 

 

今次,我按照 BB最大的尿液量, 約 200ml ,將水一次過倒入尿片。
水份被片片極速吸收,我連水份都摸不到,全因為 HUGGIES白金片增加左水珠珠,加強了對尿液的吸收力。
當片片吸濕後,片片外的雙線顯示會變成藍色,剛才我把水倒於後方,當吸收珠珠吸收水份後,水份並不會流到前方,可以鎖住尿液。
HUGGIES® Platinum 3大特性,可以令我非常安心 Paris 靈活的活動,跑跑跳跳都不再是問題。
HUGGIES® Platinum 原來於韓國製造的~
沒有工人姐姐的日子,Paris 的起居由我一手照顧,非常活躍的他經常一身汗,每天需要更衣多次,因此 BB 的皮膚我每日都在觀察,片片的高透氣度亦是成為我選擇的重要原因。

~ M O R E ~

[Youtube ?]

Twinkle: 改善黑眼圈話咁易!
******************* Twinkle C *********************
She.com | FnB | Elle | Weibo |
公關聯絡︰ leesiuj@gmail.com
 
Facebook |
Youtube |
Instagram |

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s