[SKIN] 2015年度我最推介 Anti-aging 產品 – Kate Somerville Age Arrest

[SKIN]
2015年度我最推介 Anti-aging 產品
Kate Somerville Age Arrest
話咁快就年尾,係時候做個 review,今年我試得最多係 anti-aging 的產品,唔知係咪因為生完 BB ,連我自己都覺得需要加入 Anti-aging  的行列。
.
一枝好的抗衰老的產品,除左要吸收快,夠滋潤,仲要可以長效保水,用完要好似有一層保護膜,北風吹埋黎都唔怕, Kate Somerville Age Arrest 係 2015年度我最推介 Anti-aging 產品,我每日捱更抵夜都係靠佢,我已經介紹左俾我媽媽同aunti 用,如果你都搵緊一枝抗衰老產品,不防試下 Kate Somerville 。
.
 TELO-5™ 抗衰老科技
 Kate Somerville Age Arrest 凝肌緊緻系列
『第一個採用 TELO-5™抗衰老科技的修護產品系列』
TELO-5™抗衰老科技曾榮獲諾貝爾獎,乃研究延長細胞端粒的生命對延緩衰老的效益——隨著年齡增長,肌膚細胞端粒便會縮短,保持青春的訊息便會遺失,隨之而來肌膚便會出現皺紋、乾燥和鬆弛等問題。
研究指出,TELO-5™抗衰老科技正正是對付初老現象及其肌膚問題的最佳方案。
Kate Somerville Age Arrest系列,一共有4款產品,包括面霜、眼霜、面膜,以及2015年新推出的Age Arrest 凝肌緊緻精華。
.
Kate Somerville 
Age Arrest 凝肌緊緻精華
HK$870 / 30 ml
採用曾榮獲諾貝爾獎*的TELO-5™ 抗衰老科技,配以天然的活效成份,令精華達至保護肌膚,持久為肌膚補充水份,同時提升肌膚的緊緻度,增加彈性從而減淡細紋。
抗衰老,就是這一回事!
好喜歡 Kate Somerville 的產品設計,每款都有仔細地為用家而想,精華液就有透明視窗,用家能夠清楚見到內含量,當即將用完時就可以預先購買下一瓶。
而細細的唧頭,就可以準確地控制用量,不怕取用過多而浪費。
Age Arrest 凝肌緊緻精華,蘊含天然成份,包括︰發酵褐海帶萃取,海鞭珊瑚、海藻原液,都係我一直偏愛的成份,亦係抗衰老及補濕的主要功臣。
四胜肽 Tetrapeptides
海洋小白菊萃取 Sea Mayweed Extract
發酵褐海帶萃取 Fermented Laminaria Kelp Extract
植物性胺基酸 Thiotaine
海鞭珊瑚、海藻原液 Sea Whip Extract and Algae Plasma
.
.
這枝精華,我會於每天早晚潔面及爽膚後,直接使用2泵,輕輕塗抹已經快速吸收,肌膚即使補充水份,毛孔回復彈性,長期捱夜肌膚亦能保持狀態,我於水光槍療程後使用,效果比平常使用更佳。
成日都提大家,每次使用精華液後,必須即時塗抹面霜,先可以將營養緊緊鎖係肌膚底層。使用Age Arrest 凝肌緊緻精華後,連隨就要用 Age Arrest凝肌緊緻面霜。
.
.

Age Arrest 凝肌緊緻面霜
HK$825 / 50ml

.
就如前文所講,產品設計係有花過心思,下按式泵裝,係可以好方便而且衛生地使用。
Age Arrest 凝肌緊緻面霜質感會比精華液滋潤,秋冬使用剛剛好能夠抵禦寒風對肌膚的傷害~
革命性的TELO-5™ 抗衰老科技結合活效成份抗衰老肽,能夠減少膠原蛋白的降解,令肌膚重拾緊緻,一泵的份量已經剛剛好塗抹面部及頸部~
2015年度我最推介 Anti-aging 產品 – Kate Somerville Age Arrest
Kate Somerville專櫃地址
*中環國際金融中心商場3樓連卡佛
*崇光尖沙咀店LG/F
*尖沙咀廣東道3號連卡佛Joyce Beauty
*尖沙咀海港城港威商場G106 Joyce Beauty
*銅鑼灣時代廣場連卡佛Joyce Beauty
[‧其他文章‧]

bossini x STAR WARS>.< ANNA SUI 2015 Magic Trick

[? Youtube ?]
******************* Twinkle C *********************
She.com Guest Writer
** 我的收件地址於2015年5月份更新了,請與我聯絡 **
公關聯絡︰ leesiuj@gmail.com
*

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s