[DOG] Siu J 的毛毛一二事 (5枝德寵毛霧水Giveaway)

 

[VIDEO]


Siu J 的毛毛一二事

 

(5枝德寵毛霧水Giveaway)
之前提及,由『德寵』贊助的5枝狗狗毛霧水GIVEAWAY 已經開始了,大家需要按 YOUTUBE 內的指示進行,DEADLINE 係30/9!

 

 

**************

VIDEO LINK: https://www.youtube.com/watch?v=32otmHMXxtY

**************
『德寵』提供的解毛結,幫左小J 減輕至少80%痛楚,而家佢解毛結都冇再逃跑,又冇再慘叫喇~
如果你都有呢個問題,我會極力推介你去望下把梳,佢一D都唔貴,$88就可以幫你隻狗狗輕易解結,真係值得一試!
**************
小J 而家都唔再怕梳毛啦~

 

另外,天然草本嘅毛霧水就適合好似小J ,成日會出街,跑草地嘅狗狗必備,除左可以幫助驅趕昆蟲,保護小狗,當中嘅 JOJOBA 成份,仲可以滋養 小J 嘅 毛毛~

 

狗隻毛霧水 250ml HKD249

解結梳 HKD88

https://www.facebook.com/Pharmadies

http://www.pharmadies.com.hk/

德寵顧客服務中心熱線 :2754 0383

 

[‧其他文章‧]

 

.
[? Youtube ?]
*******************    Twinkle C  *********************

 

 

.Blogspot   |   WordPress  |   The Ztyle   |  BECE   |
 She.com  |  FnB  |  Elle   |  Weibo  |  Beauty Life

 

 

公關聯絡︰  leesiuj@gmail.com
*
Facebook |
Youtube |
Instagram |
|  About Me  |

*

 

Thank you for visiting.

以上產品及資料, 部份由商家提供, 使用心得為個人意見的分享, 最終效果因人而異。

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s