[MAKEUP] 百轉千尋 – 世紀 CONCEALER! Bobbi Brown – BBU Palette

[MAKEUP]
百轉千尋,我終於找到了
這紀 CONCEALER! 

由我第一次從(Annie’G MUA) 呀MON 手上見到呢盒 BBU Palette,我就愛上,我係香港不停咁搵左幾個月,終於俾我係 Bobbi Brown US WEB SITE 買到。
呢盒 BBU Palette 只於美國網出售,其他地區都未有,佢除左呢盒『世紀 CONCEALER』,仲有一盒『世紀唇膏』,都係差唔多樣,不過我就冇買喇~
由於只運送美國,我最近又不停搵美國轉運到香港嘅方法,唔想經代購,只有自己不停搵資料!終於俾我搵到一間簡單、直接同比較平D… … 等我正式收貨,先開名同大家講。

今日收到通知,我盒 BBU Palette已經寄出左,最快9個工作天就可以直接到我手上!
如果呢個轉運方法無問題,以後 UD, TOO FACED, ELF, NYX, VS…… 將會經常出現係我D 片同文喇……
.

Bobbi Brown – BBU Palette (USD 250)

Features:

– 13 shades of Bobbi’s skin flattering Corrector,
– 14 shades of Creamy Concealer,
– 20 shades of Foundation Stick.

極級興奮中!應該我係台灣回來時,已經收到喇!

 

[‧其他文章‧]

 

 
.
[? Youtube ?]
*******************    Twinkle C  *********************

 

 

.Blogspot   |   WordPress  |   The Ztyle   |  BECE   |
 She.com  |  FnB  |  Elle   |  Weibo  |  Beauty Life

 

 

公關聯絡︰  leesiuj@gmail.com
*
Facebook |

Youtube |
Instagram |
|  About Me  |

*

 

Thank you for visiting.

以上產品及資料, 部份由商家提供, 使用心得為個人意見的分享, 最終效果因人而異。

 

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s