[Life] My working place … … 真實版

[Life] My working place … … 真實版

.

最近真係忙得好厲害,唔係因為多project,而係因為我接左一個treatment 嘅job,令到我完全冇哂時間出文,做文書野,而同時最近facebook 又搞多左好多giveaway,每次giveaway 嘅善後工作,都好time consuming… ….

我知道好多女仔,都會好羨慕"blogger" 可以有好多產品試用,但由於我係full time,試用真係我嘅工作,最近就變成了一種壓力… … 為左趕返之前無左嘅時間,我呢個星期不停咁做做做,化妝, 落妝, 編相,睇inbox, 覆留言,重覆又重覆… …

.

結果就每晚發夢都係俾pr 追文… …

.

我嘅working place,已經變得好混亂,有下次giveaway 嘅禮物, 有準備影相嘅新品, 有出緊文嘅產品,亦有已經在試用,準備1月出街嘅產品… … 仲有一堆拍落嘅片, 完全冇時間處理… …

.
雖然我老公問我最近做咩做到傻左,一個人坐係廚房飲野 (酒),我話我想休息下,所以唔想返書房.. … 思前想後,我完全冇後悔,因為每次收到支持嘅留言e-mail 我都好開心~

最近問題: 係咪真係每張相chok 到爆先可以出街呢? 真實版係咪就無人會想睇呢?

PLEASE FOLLOW ME IN FACEBOOK: www.facebook.com/siujslifeblog

TWINKLE C

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s