[Event] Be The Party queen * iTrial * Party Queen 百人工作坊

.
[Event] Be The Party queen
* i Trial *  Party Queen 百人工作坊
.

很久沒有出席iTrial 的活動了,今次是因為BAILEYS,再忙也要出席!

大家都知道,我這個女孩,party 內無酒不歡吧!
出席過咁多次,呢次印象中係我第2次出席係bar內舉行的活動,對比試酒會,感覺casual 好多,大家都好似比較輕鬆!

大會為每一位出席者,準備了一頂party hat,不過我唔乖,因為唔想整亂個頭,所以我冇戴到,但係其他女仔都有乖乖戴上,場內氣氛好好呀!

今次Party Queen 百人工作坊內的產品好似好豐富,有:

.

BAILEYS 愛爾蘭忌廉甜酒  / LUX 柔亮強韌洗髮護髮系列 / PHYRIS 緩釋胜肽抗紋精華 /  REVLON 修復再顏 CC 霜 / 仲有 DOLLY & MOLLY,難怪今次大家都咁想出席!

 

.

 

PHYRIS 緩釋胜肽抗紋精華仲係成枝貨妝俾我地,當然開心啦,佢蘊含緩釋胜肽抗紋精華,緩緩釋出修護元素 - 三胜肽及六胜肽,更有效讓肌膚持續吸收,回復平滑緊緻,減淡表情紋及面部因衰老而出現的皺紋!

PARTY 前後都用得!

每人都會有一杯特別調製的COCKTAIL,有桃係入面,不過就無酒精~~我仲收到 iTrial 寫俾我嘅CHRISTMAS CARD, 真係有寫我個名架,好有心思,100張,佢地都應該寫到手軟!THANKS ITRIAL!

DOLLY & MOLLY 的環節,仲有一個小小的CATWALK SHOW,展出韓式OUTFIT!

另一重點,當然係BAILEYS 愛爾蘭忌廉甜酒啦,新味 BAILEYS with a hint of Hazelnut Flavour,舊味 COFFEE,原味Irish Cream 一次過試哂~大會仲為大家準備左一人一杯朱古力雪糕同蛋卷,甜到入心,係女仔見到都開心啦~

.

最後,大家仲一人有一枝BAILEYS拎返屋企,我今個聖誕開PARTY 一定有BAILEYS份啦!

如果CNY iTrial 再搞多次咁正嘅EVENT 就好喇! 我一定第一個報名!
.
開心派對!.

 

[‧其他文章‧]
 
[‧Youtube‧]
*******************    Twinkle C  ********************* 
Facebook Page   |    Blogspot   |   WordPress  |   The Ztyle   |  BECE   | 
 She.com  |  FnB  |  Elle   |  Weibo    |  Pixnet  |   Fan Piece
New*  SNAP MAGAZINE
E-mail: leesiuj@gmail.com     |  About Me
Thank you for visiting, Twinkle C x Siu J.   The Full Time Beauty Blogger.
以上產品及資料, 部份由商家提供, 使用心得為個人意見的分享, 最終效果因人而異。

 

 

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s