[影靚靚] CANON 700D 正式入手! – Twinkle C


今天, 450D 終於入盒了, 因為,

CANON 700D 正式入手!

他燒我的, 係佢個反MON, 同超勁MON AUTO FOCUS! 自拍同拍片一流!

 



 
 
 
最新KIT SET 配的是, STM LENS!
 
我支舊LEN 冇STM, 不過我成日用腳架, 所以冇STM 都已經夠,
 
所以我買左 淨 BODY!
 
 





快速低B試相區:

由於我今日已經好累, 只係用左 9秒9 時間影左幾張 鴨鴨同自拍, 俾大家睇下佢有幾勁先!

呢部機真係要出詳細使用文! 勁讚!


(1) 我只係用 LIVE MOOD, 按下隻鴨, 2 秒就自己 FO 到!


(2)  再係個MON 按下第2隻鴨, 2 秒又追到!
特別留意, BOBBI BROWN CLEANING OIL 效果450D 都冇得比!

(真係低B試相區)

 
拎去追下小J, ZOOM到最近, 用影深MODE, 只係TUNE左少少WB, 已經好夠, 我收貨!

 
喇, 買700D 係為左自拍, 冇理由唔試, 係咪, 拎起指下個MON, 就咁影 ~

 

 
再影多張, 開埋閃燈, AUTO MODE囉.

 
 
 
呢個就冇開燈, 感覺SOFT D, 一下就捉到小J 鍚鍚!
 
正,
 
等我, 使用文, 去埋 KL 先出!正!
 


**************************** Twinkle C information ****************************
    

     Blogspot   |   Yahoo! Blog   |   The ztyle     |   Beauty Life   |
     She. com   |   Beauty exchange
     E-mail: leesiuj@gmail.com
Thank you for visiting, Twinkle C x Siu J. Full Time Beauty Blogger.

 
 
 
 
 
 

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s