聖誕節, 有冇諗住畫下指甲?? Revlon nail art expression

聖誕節, 有冇諗住畫下指甲??

由於我指甲天生好大塊, 所以我都唔會做GEL 甲, 但只係油NAIL PAINT 又真係幾悶~~

所以大時大節我都會去畫下甲咁!

不過你都知, 畫下甲都要百幾二百蚊, 其實我又真係唔係好捨得, 畫完一個星期就要洗~



 

不過我最近見到 Revlon 出左隻指甲油, 叫revlon nail art expressionist,
你可以當佢係畫筆咁, 揸住係手黎畫, 個掃都好幼細, 就算畫仔細嘅圖案都應該可以!


而且佢仲一支有2隻色, 唔要求高嘅, 加埋個base color 已經有3隻色, 都夠畫一般嘅圖案啦!
不過,
呢隻指甲油我只係係某一間屈xx 見過一次, 之後好快就收起左, 我就冇再見過佢嘅出現…..
我見到佢個時又唔係節日, 就冇買, 而家想買, 又唔知邊度買…..

當時印象中一支都好似70-80蚊咁….

希望可以搵返佢啦, 咁呢個聖誕就可以自己畫喇~~~

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s