Heineken 聖誕Party 大桶啤酒,而家係Esso油站有買喇!

Heineken 聖誕Party 5L大桶啤酒,而家係Esso油站有買喇, 只係$198/ 桶!


聖誕好快就到,開始籌備party未呀?


每年聖誕, 少不免會同一班朋友聚埋一齊,咁開PARTY梗係要搵d集體遊戲玩下,而玩遊戲就離不開啤酒,但係次次都飲啤酒,實在無黎新意,不如今年買一桶 Heineken 5L啤酒返屋企玩下啦!

佢係屬於台灣出品, 但係正貨Heineken, 係包裝入面, 有哂說明書同指引, 唔洗擔心搞唔掂。而事實上佢只係需要將附送嘅喉管插入頂部空位, 按指示拉下就已經可以噴出啤酒。

操作超簡單, 唯一係因體積較大, 有5L, 成桶放入雪櫃似乎有難度, 佢就建議我地外置冷筒加冰鎮凍, 約2小時就可以凍哂, 而且佢話飲唔哂可以係30天內飲都冇問題。

不過, 我相信開PARTY個日一定第1 ROUND 已經俾人KO, 所以我已經買左 2桶係屋企迎接你地班酒鬼喇!

有時間可以去我個FACEBOOK支持下,
FACEBOOK FAN PAGE 會定期推出專題介紹,
好似介紹整蛋糕, 西班牙意大利餐廳, 各種酒,
淘寶的掏寶&中招實況, 各式SUPER CAR實況簡介,
同各行業的背後真相等…..

今期專題為 <> – 茶

2012年12月下旬專題為 <>- 聖誕

2013年1月上旬專題為 <>- 戀愛

2013年1月下旬專題為 <>- 結婚

http://www.facebook.com/siujslifeblog

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s