"執筆"寫BLOG

~~我同老公個婚禮終於完結左~~ 其實因為婚禮, 已經忙左好耐, 我一直想"執筆"寫BLOG都冇時間, 而家終於的起心肝, 用我個仔小J名義, 重新開個BLOG, 講下我身我心, 每日所見所感.
最近最 HIT PROJECT 就係淘"寶", 我先發現原來身邊好多朋友都唔太熟識呢個寶, 所以我決定會將我淘到o既野 SHARE 出黎, 等大家都可以有個參考.

呢次 ORDER 應該會下星期到貨, 有好多冷衫同連身裙, 好期待, 遲D等我將之前淘到o既野都 post 返出黎先.

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s