clinique 新mask, moisture surge overnight mask

之前行街, 見到clinique 出左隻新mask, moisture surge overnight mask, 見佢平平地, 2百幾蚊有100ml, 一於party前買黎試下!

Sales 姐姐話呢隻mask官方使用方法係, 訓覺前揸完精華素同一般night cream後, 薄薄地係面揸一層, 等10分鐘就可以訓覺。

不過由於我訓覺鍾意攬住d被, 所以我冇將佢o既用方, 改左。
我薄薄地係面揸左一層, 等10分鐘已經吸收左一半, 變左透明色, 再用手指輕輕力咁按1分鐘, 其實已經吸收哂, 由於我有時間, 就等多30分鐘先洗左佢, 洗完面之後皮膚係細緻左, 不過就唔覺得十分水潤, 但就係冇咁乾, 細紋少左, 感覺滑潔左。

呢隻mask其實急救皮膚都幾好, 佢好易吸收, 如果加埋用手按下, 10分鐘洗mask都已經有效果, 呢幾日天氣轉冷, FU多幾次, 下個星期個CHRISTMAST PARTY 應該會更上妝!!

the Ztyle: http://siujsblog.theztyle.com
the blogspot: http://suijslife.blogspot.com

 

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com Logo

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 / 變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 / 變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 / 變更 )

Google+ photo

您的留言將使用 Google+ 帳號。 登出 / 變更 )

連結到 %s